WERKWIJZE LOON CREATIONS

Loon Creations staat voor eerlijkheid en klantgericht werken. Samen maken we een duidelijke omschrijving van jouw opdracht, zodat we vandaaruit verder kunnen werken. Door goed naar je te luisteren kom ik tot een mooi en effectief eindresultaat. Op basis van jouw vraag maatwerk afleveren, dat is wat ik met Loon Creations het liefste doe.

 

Ik sta voor pure vormen, en meedenken met de klant en oprechtheid staan altijd voorop. Daarom laat ik m’n pen niet vallen voordat de vraag helemaal bij jouw verwachtingen past. Of dit nu een VA-klus is waarbij we samen een plan van aanpak opstellen, of een website-ontwerp. Het gaat erom dat we uiteindelijk samen door alle deuropeningen kunnen wandelen om de laatste checkpunten af te vinken.

photo-1512168203104-3910bc2bcd54

LET'S GO

VA | VIRTUEEL ASSISTENT

Wat ik als VA zoal uitspook? Ik verzorg jouw klantenservice, in combinatie met webdesign, logistieke zaken, blogjes schrijven, systemen opzetten etc.

 

Ik ben er ondersteunend voor jou op het moment dat jij met je gloednieuwe bedrijf begint. Als klantenservice en aanpakker van alle losse taken die op die hoge stapel liggen te wachten om een beetje aandacht te krijgen. 

 

Momenteel ben ik actief voor de klantenservices van bol.com, een tattooshop, thekindreds.nl, MuuMuu.nl en Murleys.com. Als personal VA werk ik nu voor Murleys en Muu Muu.

 

VOEL JIJ DE MATCH?

WEBDESIGN

Jouw specifieke vraag en visie is het allerbelangrijkste! Door jou gerichte vragen te stellen komen we samen tot goed ontwerp om de eerste stappen te zetten. Zowel voor illustraties als voor webdesign. Daarvandaan maakt Loon Creations een offerte op maat op, die helemaal past bij jouw vraag.

 

Samen maken we een duidelijke omschrijving van jouw idee, zodat we vandaaruit verder kunnen werken. Door goed naar je te luisteren kom ik tot een mooi en effectief eindresultaat. Het eerste ontwerp wordt opgeleverd, daarna gaan de afgesproken correctierondes van start.

 

Alles is bekeken en het resultaat klopt helemaal bij jouw vraag en wens. 

Nog onderhoud van je site nodig? Twijfel niet, geef het aan.  Dan zetten we de samenwerking voort!

MOET HIER AANBOD BIJ? 
OF ZOU IK HET ZO OPEN LATEN? OMDAT HET MAATWERK SOWIESO IS 
EN IK ME MEER OP VA AL RICHTEN. >> JA ZOU IK ZO DOEN!

MIJN PORTFOLIO BEKIJKEN? VRAAG DEZE OP VIA DE MAIL ( iets in de trant van niet voor iedereen zichtbaar? Of moet ik dit op de website zetten alle websites die ik gemaakt heb? Dan meot ik er even over na denken. + Is fijn als de 2 blokken gelijk lopen deze en die van VA.

LET'S WORK TOGETHER

Psst.. Loon Creations maakt naar aanleiding van jouw vraag een offerte op maat. Dus staat het er niet helemaal tussen waar je precies naar op zoek bent? Twijfel niet, en neem vrijblijvend contact op en dan maken we samen het perfecte pakket. >> BIED JE NOG PAKKETTEN AAN?

OP ZOEK NAAR MIJN AANBOD? WELLICHT HAD JE AL GELEZEN DAT IK HET LIEFSTE OP AANVRAAG WERK ZODAT NIEMAND TE VEEL BETAALT EN ALLES GOED IS AFGESTEMD. STUUR ME DUS EEN BERICHTJE VOOR DE OPTIES!

WIE IS LOON CREATIONS?

Passie gevonden! Webdesign & jouw VA zijn en dat met zóveel plezier. Het is altijd weer een uitdaging om jouw identiteit, van jou als mens of van je bedrijf, zo scherp mogelijk weer te geven. Om jouw merk glashelder en zelfbewust vorm te geven. Ik gebruik daarvoor allerlei invalshoeken, en misschien komt dat wel door hoe ik zelf in het leven sta.

DEZE MOET AANGEPAST WORDEN NAAR OOK VA TESKST >> GRAFISCH VORM GEVEN IS EEN BIJZAAK VA EN WEBDESIGN IS HOOFD DAT IS WAT IK UIT EINDELIJK LEUK VIND ??!! 

Meer weten over mij?

LOON

LET'S GET IN TOUCH | LET'S GET IN TOUCH | LET'S GET IN TOUCH

Snel contact opnemen? Bereik me via de mail, lekker ouderwets! 

Volg je mij nog niet? Hieronder vind je mijn Instagram. Dan krijg je wel een aardig beeld van wie ik ben en hoe ik werk. En anders zie ik je mailtje natuurlijk heel graag tegemoet!