WERKWIJZE

Mijn werkwijze

Loon Creations grafisch &  webdesign staat voor eerlijkheid en klantgericht werken. Samen maken we een duidelijke omschrijving van jouw idee, zodat we vandaaruit verder kunnen werken. Door goed naar je te luisteren kom ik tot een mooi en effectief eindresultaat. Op basis van jouw vraag maatwerk afleveren, dat is wat ik met Loon Creations het liefste doe. 


Ik sta voor pure vormen, meedenken met de klant en oprechtheid staat altijd voorop. Daarom laat ik m’n pen niet vallen voordat het ontwerp helemaal bij jouw verwachtingen past. 
Zodat we uiteindelijk samen door alle deuropeningen kunnen wandelen om de laatste checkpunten af te vinken.

Get In Touch

01.

Het begin: Jouw specifieke vraag en visie is het allerbelangrijkste! Door jou gerichte vragen te stellen komen we samen tot goed ontwerp om de eerste stappen te zetten. Zowel voor illustraties als voor webdesign.

Daarvandaan maakt Loon Creations een offerte op maat op, die helemaal past bij jouw vraag.

02.

Het midden: Samen maken we een duidelijke omschrijving van jouw idee, zodat we vandaaruit verder kunnen werken. Door goed naar je te luisteren kom ik tot een mooi en effectief eindresultaat. Het eerste ontwerp wordt opgeleverd, daarna gaan de afgesproken correctierondes van start.

03.

Het eind: Alles is bekeken en het resultaat klopt helemaal bij jouw vraag en wens. Vervolgens maakt Loon Creations alle bestanden in orde en worden de gewenste bestanden opgeleverd. 

Nog onderhoud van je site nodig? Twijfel niet, geef het aan.  Dan zetten we de samenwerking voort!

Wie is Loon Creations?

Passie gevonden! Grafisch vormgeven, webdesign & fotografie en dat met zóveel plezier. Het is altijd weer een uitdaging om jouw identiteit, van jou als persoon of van je bedrijf, zo scherp mogelijk weer te geven. Om jouw merk glashelder en zelfbewust vorm te geven. Ik gebruik daarvoor allerlei invalshoeken, en misschien komt dat wel door hoe ik zelf in het leven sta.

 

 

Meer weten over mij?