WIE IS LONNEKE?

Een eigen bedrijf starten, dat was altijd al een droom van me. En hier ben ik dan! Na lang in de horeca te hebben gewerkt, heb ik nu met Loon Creations mijn passie voor Virtueel Assistent & Web Design gevonden. Waarom dit echt mijn ding is?

 

Door de creativiteit en vrijheid die het met zich meebrengt. Vrijheid op allerlei vlakken, artistiek en fysiek. Maar ook door de variatie in opdrachten: geen dag is hetzelfde!

MAAK ME WAKKER VOOR..

En precies dát past zo goed bij me. Je zal me vaak zien lachen en sociaal zijn, dat is er met de paplepel ingegoten. Gastvrijheid vonden we belangrijk thuis! Verder kan je me altijd wakker maken voor pizza, chocolade-ijs en M&M’s (wel de enige echte natuurlijk). Creatief bezig zijn, duidelijke lijnen uitzetten en anderen blij maken, dat maakt mij blij. En natuurlijk ook af en toe lekker gek kunnen doen. Hoe vaak ik ook hoor dat ik een gezellig mensen-mens ben, ik ben net zo goed zakelijk, professioneel en duidelijk. Meer weten van mijn werk of voor welke bedrijven ik momenteel werk? 

BEKIJK DAT HIER? OF VAAG OP VIA DE MAIL? IETS WAT DENK Jij > Ja een selectie laten zien. Mailen is weer een extra handeling, toch?

WAAR IK MIJN INSPIRATIE VIND

Ik ben gek op de bergen, skiën, snowboarden, klimmen en eigenlijk alles wat met buiten en  sport te maken heeft! Eigenlijk ben ik gewoon een enorme natuurlover. En dat betekent dat ik soms in Nederland te vinden ben, maar merendeels in Oostenrijk. Daar heb ik een ander soort inspiratie en kan ik na mijn computeruren lekker de buitenlucht in.

Winter of zomer, het leven speelt zich hier buiten af en ik vind het heerlijk! Zo kan ik met een goede dosis energie met je meedenken. In oplossingen of juist in wat er beter kan. Zowel in virtueel assistent-taken als met m’n grafische webdesignbrein. Wil je trouwens iets weten over de bergen of Tirol? Of over emigreren? Let me know!

LOON

LET'S GET IN TOUCH | LET'S GET IN TOUCH | LET'S GET IN TOUCH

Snel contact opnemen? Bereik me via de mail, lekker ouderwets! 

Volg je mij nog niet? Hieronder vind je mijn Instagram. Dan krijg je wel een aardig beeld van wie ik ben en hoe ik werk. En anders zie ik je mailtje natuurlijk heel graag tegemoet!