OVER LC

Wie is Lonneke?

Een eigen bedrijf starten, dat was altijd al een droom van me. En hier ben ik dan! Na lang in de horeca te hebben gewerkt, heb ik nu met Loon Creations mijn passie voor grafisch design & fotografie gevonden. Waarom dit echt mijn ding is?

Door de creativiteit en vrijheid die het met zich meebrengt. Vrijheid op allerlei vlakken, artistiek en fysiek. Maar ook door de variatie in opdrachten: geen dag is hetzelfde!

Maak me wakker voor..

En precies dát past zo goed bij me. Je zal me vaak zien lachen en sociaal zijn, dat is er met de paplepel ingegoten. Gastvrijheid vonden we belangrijk thuis!

Verder kan je me altijd wakker maken voor pizza, chocolade-ijs en M&M’s (wel de enige echte natuurlijk). Creatief bezig zijn en anderen blij maken, dat maakt mij blij. En natuurlijk ook af en toe lekker gek kunnen doen. Hoe vaak ik ook hoor dat ik een gezellig mensen-mens ben, ik ben net zo goed zakelijk en professioneel. Neem een kijkje in het portfolio van Loon Creations. 

lonneke electrick mountain 2

waar ik mijn inspiratie vind

• Ik ben gek op de bergen, skiën, snowboarden en ben dus aardig sportief. Daarom geniet ik van ’the best of both worlds’!

En dat betekent dat ik soms in Nederland en soms in Oostenrijk te vinden ben!

Hoe ik tot de beste en mooiste ideeën kom? Door met een goeie dosis energie met jou mee te denken. En wil je weten wat ik voor jou of jouw bedrijf kan betekenen?

• Bekijk dan mijn aanbod hier.